Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Научен труд в портфолиото на Фабрика за книги

Полина Михова е един от авторите, с които работим от години. Тя се съсредоточава в академичното книгоиздаване и използва цялостния пакет услуги на "Фабрика за книги", за да реализира два свои научни труда. След успешното излизане от печат на втория – "Софтуерни решения в медицината и здравеопазването" – я помолихме да опише впечатленията си от колаборацията с нас.

"Спомен за пълноценното, макар и интензивно сътрудничество от работата си с издателство „Фабрика за книги“ имам още от 2011 г., когато стартирахме първия съвместен проект: монография за модел на ЕЗД за АГ практиката (Д. Асенова, П. Михова). Колаборацията ни продължи с издаването на близка по тематика монография през 2015 г. Съдържанието бе по-общо, а името на проекта – „Софтуерни решения в медицината и здравеопазването“ (П. Михова).
И двете книги са емблематични за авторките си, тъй като с тях всяка успя да изкачи още едно административно и академично стъпало. Не на последно място, засегнатата проблематика досега не е описвана по начин и във вид, представен в изданията на български език.
Това, което поне за мен отличава „Фабрика за книги“ от другите издателства, с които съм работила, е динамичното и ефективно двустранно ангажиране, като нито една от страните не си позволява да се забави или да възпрепятства някои от процесите по подготовка. Осигурени са: техническа и експертна редакция, дизайн, оформление и цялостна текуща кореспонденция при създаването на книгите. Високо оценявам и съм благодарна за детайлизирания подход и вникването в материята, което е гаранция за висококачествената работа на екипа, стоящ зад марката „Фабрика за книги“.
Вярвам и съм трайно убедена, че това няма да е последният ни реализиран проект, тъй като в момента e в ход събиране и обработка на данни и информация относно промоцията и превенцията на женското здраве в България. Това отново е тема, неизследвана като проблематика в научния жанр, така че очаквайте съвсем скоро, благодарение на темповете, с които работи „Фабрика за книги“, нов съвместен продукт."