Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Петя Димитрова

Петя Димитрова има широк мироглед, защото е първенец по околосветски пътешествия в нашия екип. Това обаче не изключва прецизния й поглед върху най-дребните детайли, настане ли ред за коректури и редакция. Петя дойде на стаж в БГкниг@ още като млад първокурсник от специалност "Книгоиздаване" в Софийския университет. Показа се като толкова амбициозен и стриктен прохождащ редактор, че пожелахме да поддържаме професионален контакт с нея и след края на стажа й. А когато преполови периода на образованието си, я поканихме да работи с нас ежедневно. 

Ценим я заради умението й да организира както собствения си, така и цялостния работен процес. Също така знаем, че за един редактор е много важно освен да знае и да прилага правилно правилата на българския език, да комуникира умело с авторите. На Петя често й се налага да ги убеждава да преразгледат части от сюжета или композицията. И след като успее да направи това, продължава усилено да дава смислени предложения за подобрение и да дерзае съвместно с тях. 

Горд съставител е на текстовите материали за детската поредица "Съкровищата на България". Може да се похвали и като един от главните виновници за перфектните текстове на успешни нехудожествени заглавия като "Силата да преговаряме", "Апетит за секс: табута, стереотипи, научни истини" и  "Как да печелим от интернет".